• Byggmann

NYBYGG

NYBYGG OG HYTTER

Når du planlegger nybygg – enten det er hus eller hytte – er det mange valg og momenter som skal tas hensyn til. Det er en betydelig investering og du vil at resultatet skal bli så bra som mulig med tanke på pengene du investerer. I Høvåg Bygg AS er vi med deg i prosessen, hele veien fra idé til ferdigstillelse – fra begynnelse til slutt. Vi lytter til dine ønsker med tanke på utforming av ditt nye hus, eller din nye hytte og gir deg gode råd underveis i prosessen.

I Høvåg Bygg AS er vi opptatt av at alle nybygg vi fører opp skal ha funksjonelle løsninger og være estetisk tiltalende, enten du velger en klassisk utforming eller et mer moderne uttrykk, som for eksempel funkis.

Vi fører opp ditt hjem, fra planert tomt til nøkkelferdig hus.

Kataloghus

En bolig er mer enn bare en bolig. Her skal dine drømmer kunne leve sitt eget liv. En god bolig skal gi deg ro og hvile, og være en plass der du samler krefter. Sammen med deg ønsker vi å realisere din boligdrøm.

Byggmann-katalogen er ment å være en inspirasjonskilde og i årets katalog finner du hele 35 kataloghus å drømme deg bort i.